Hundesvømning

Formålet​ med hundesvømning er ved hjælp af vandmotion at motionere, stimulere og genoptræne hunde, uanset race.

Vi anbefaler, at man først begynder, at svømme med sin hund efter 16 uger, så den har været igennem de forskellige faser og dermed ikke får en dårlig oplevelse.

Ved at arbejde i vandet vil hundene opnå en optimal kondition og samtidig forøges muskelmassen – også den muskulatur, der typisk ikke udvikles ved ”normal” motionering og træning. Hundesvømning er både en sjov og god måde at aktivere sin hund på, og samtidigt undgår hunden belastningsskader.

Bassinet, der indeholder 60.000 liter vand, har en længde på 10 meter, en bredde på 4 meter og en vanddybde på 1,5 meter, og er hele året opvarmet til mindst 20 grader celsius.

Vandet er tilsat en lille smule klor for at opretholde en ​ren og bakteriefri vandkultur. PH værdien ligger på 7,4 for at sikre at hundenes hud ikke tørrer ud.

Alle svømmebassiner bruger kemikalier i en eller anden form, for at holde vandet bakteriefrit og fri for alger. Ingen svømmehaller kører fuldstændig kemikaliefrit, da vandet vil blive grumset og uklart og fyldt med bakterier.

En god huskeregel er at vandet skal være så rent, at du selv har lyst til at hoppe i vandet, sammen med din hund.

Hunde, der bærer smitsomme sygdomme eller utøj i form af lopper eller andet, bedes venligst være kureret, før man ankommer til Frederikssund Hundecenter.

Tæver i løbetid​ er velkommen, men vi anbefaler ikke at man svømmer med sin tæve, hvis den skal parres i løbetiden.

Alle hunde skal​ være luftet og afskyllet før svømningen påbegyndes, for at mindske løse hår og snavs i bassinet. I fældningsperioder skal hunden børstes igennem, før ankomst til svømmehallen.

Husk håndklæder ​til hunden og regntøj til dig selv. Snavset fodtøj frabedes i svømmehallen. Skiftesko anbefales.

God fornøjelse!​

Frederikssund Hundecenter

Tina & Jan Rasmussen

Sigerslevvestervej 18

3600 Frederikssund

Tlf. 23 30 05 80

Tidsbestilling og Afbestilling kun på telefon i åbningstiden. ​

Åbningstider​

Mandag:​

​kl. 10.00-20.00

Tirsdag:

​kl. 10.00-20.00

Onsdag:

​kl. 10.00-17.00

Torsdag:

​kl. 10.00-20.00

Fredag:

​kl. 10.00-19.00

Lørdag:

Søndag:

Lukket

Lukket

Vi har lukket alle helligdage​

Du kan betale med:

Kontant - Mobilepay​

Frederikssund Hundecenter  |  Sigerslevvestervej 18 - 3600 Frederikssund  |  Tlf +45 23 30 05 80  |  CVR: 30456521  |  hundecenter@mail.dk